Vores historie

J&S HUSHOLDNING lokalt i Guangdong, Kina. Det er et firma, der fokuserer på at tilbyde kunder tilpassede løsninger til hele huset. Det har snesevis af erfaring med eksport af køkkenskabe, garderobeskabe og badeværelsesskabe, køkkenudstyr. Vi har et professionelt salgsteam og designteam, der giver kunderne one-stop-service.


De vigtigste produkter inkluderer specialfremstillede køkkenskabe (og fladpakket køkken), garderobeskabe, tøjskabe, walk in pantry, forfængelighed i badeværelset og tilbehør dertil.


Virksomheden har etableret et stærkt produktions- og fremstillingssystem med mange års produktionserfaring fra opskæring, tætning, boring, prøveopsamling af kabinettet til modellering, polering og overfladebehandling af dørpanelet og til behandling af stenbænk -top. Fra køb af materialer til forarbejdning, kvalitetsinspektion, emballering og forsendelse kontrollerer vi strengt hvert trin for at give kunder premiumprodukter. Ved at integrere forsyningsressourcerne til hardwaretilbehør forbedrer ikke kun produktkvaliteten, men giver også kunderne en miljøvenlig og sund købsoplevelse.


Gennem mange års markedsundersøgelser har det opbygget langsigtede og stabile samarbejdsrelationer med bygherrer, udviklere, grossister og detailhandlere i mange lande rundt om i verden.


Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at give kunderne produkter af høj kvalitet og bedre service og ser frem til at samarbejde med dig!

Vores fabrik

JS HOUSEHOLD startede udviklingen i 2003 og har nu udviklet sig til en af ​​de førende skabsproducenter i Guangdong-provinsen. Dækker et areal på ca. 8.000 kvadratmeter, kan den månedlige produktion nå op på 30.000 kvadratmeter paneler og ca. 15.000 sæt flad køkkenskab.

 

I årenes løb har virksomheden til formål at udvide sin produktionskapacitet yderligere gennem midler, forbedre sin globale brandbevidsthed og forbedre informationsniveauet. JS's passion for perfektion og dens passion for personlige køkkener soveværelse garderobe livsstil.

 

JS har verdens førende HOMAG træbearbejdningslinje. JS's produktionslinjer og processer er tidens førende udstyr og teknologi. JS bruger E1- eller CARB-2-kompatible paneler som råmaterialer. Derudover købte vi også andre nødvendige råvarer fra førende kinesiske mærker, såsom spånplader, MDF og kantbånd.
Produktanvendelse

Køkken, soveværelse, stue, badeværelse, hotel, indkøbscenter
Produktionsmarked

Vi har været over dusin år med at eksportere erfaring til globalt boligprojekt, vi leverer køkkenskab, garderobe, badeværelsesforfængelighed til hele verden, såsom USA, UK, Mexico, Canada, Sydafrika, Dubai, Malaysia, Cambodja, Thailand, Australien , New Zealand, Qatar, ect.


Ved udgangen af ​​2020 havde JS gennemført mere end 3.000 faktiske globale projekter. Vores innovative design, avancerede teknologi, omhyggelige håndværk og responsive service er blevet anerkendt af slutbrugere, vores distributører og globale projektpartnere.
Vores service

1.Inspirer dig med trendy italiensk design, tilpas hjemmemøblerne nøjagtigt i dit sind;

2.Sikret høj kvalitet med avancerede tyske maskiner og strenge kvalitetskontrolprocedurer;

3.Et team på mere end 200 medlemmer betjener dig med salg, design, forsendelse, inspektion, installation og eftersalg;

4.Råvarer og fremstillingsprocesser opfylder Euro E1-standarden, symbolet på kvalitet og sundhed; 5 års garanti.