Akryl køkkendør

Vi ejer 8000㎡-værksted i Guangdong City med 100 arbejdere, 4 produktionslinjer, den månedlige produktion kan nå op på 30.000 kvadratmeter paneler og ca. 15.000 sæt modulære skabe. Akryl køkkendør er usynlig kant, som er populær i de fleste lande.

Sømløs akryl køkkendørpanel er overfladematerialet er lavet af rent akrylark indefra og udefra, så der er ingen almindelig gennemsigtig akryl- eller bagemalingfarve, stor farveforskel, let at falme og andre problemer. Ensfarvet akrylark, fuld farve, stærk tredimensionel effekt, god sejhed, ikke let at bryde og repareres, hvilket kan imødekomme den individuelle forfølgelse af forskellige smag. Høj vandtæt ydeevne.


Akryl køkkendør gør sømløst akrylpanel, som er populært til eksport til nogle af lande, prisen er overkommelig og mere holdbar end lak.

Vi har taget akrylens holdbarhed og overkommelige pris og kombineret det med den sømløse laser sammenstød for at skabe den ultimative dør til enhver situation.
J&S er en berømt {nøgleord} producent og leverandør i Kina. Vores produkter er holdbare og af høj kvalitet. Hvis jeg afgiver en ordre nu, har du den på lager? selvfølgelig! Om nødvendigt leverer vi også prislister, tilbud og 5 års garanti. Hvis jeg vil engros, hvilken pris vil du give mig? Hvis din engrosmængde er stor, kan vi give fabriksprisen. Tilpasset {nøgleord} fremstillet i Kina kan købes til lav pris eller billig pris. Du er velkommen til at komme til vores fabrik for at købe det nyeste design, nyeste og rabat {nøgleord}. Vores produkter er ikke kun mode i design, men også klassiske og smarte. Desuden understøtter vi bulkemballage. Du kan være sikker på at købe rabatprodukt fra os. Lad os samarbejde med hinanden for at skabe en bedre fremtid og gensidig fordel.