Brugerdefineret køkkenskab

Vi personaliserede design til sort stil, farve og modellering efter kundens krav af professionelt designteam. Vi leverer brugerdefineret køkkenskab af høj kvalitet.

Brugerdefineret køkkenskab opdelt i 4 layouts, I-form, som er indrettet til køkkenplads er begrænset, L-form, U-form, Gallerikøkken. I henhold til ergonomi for at sikre, at alle funktionelle skabe er designet i. Brugerdefineret køkkenskab overholder emissionsklasse europæisk E1 og opfylder de strenge emissionsstandarder for California Air Resources Board (CARB). (Formaldehydemission <= 0,08 mg / m3)

Samarbejd med internationale topmærker: BLUM & DTC. 50 års levetid. Består 200.000 åbnings- og lukkecyklustest. Samarbejd også med topmærke leverandør af køkkenudstyr som HIGOLD, NUOMI. Vi udvikler konstant og innoverer, udvikler mere intelligente, praktiske og fashionable køkkenopbevaringssystemhardwaretilpasningsløsninger til hele husets skik. Fra design, kvalitet til service forbedrer vi konstant J & S produkter, skaber værdi for kunderne og realiserer brugerdefineret køkkenskabsliv i høj kvalitet til flere familier.
J&S er en berømt {nøgleord} producent og leverandør i Kina. Vores produkter er holdbare og af høj kvalitet. Hvis jeg afgiver en ordre nu, har du den på lager? selvfølgelig! Om nødvendigt leverer vi også prislister, tilbud og 5 års garanti. Hvis jeg vil engros, hvilken pris vil du give mig? Hvis din engrosmængde er stor, kan vi give fabriksprisen. Tilpasset {nøgleord} fremstillet i Kina kan købes til lav pris eller billig pris. Du er velkommen til at komme til vores fabrik for at købe det nyeste design, nyeste og rabat {nøgleord}. Vores produkter er ikke kun mode i design, men også klassiske og smarte. Desuden understøtter vi bulkemballage. Du kan være sikker på at købe rabatprodukt fra os. Lad os samarbejde med hinanden for at skabe en bedre fremtid og gensidig fordel.