Køkken i moderne stil

Fremhævet af moderne stil design og fremstilling af køkken, leverer J&S alle slags skabe til både husejere og boligprojekter. Forskellig fra standardmøbler bruger J&S de skræddersyede løsninger baseret på de givne dimensioner.

Køkken i moderne stil er populært for unge mennesker, kombineret med melamin, lak, køkkendøre med flad profil. Det er simpelt, men ser moderne stil ud. Fremstillet af spånpladekroppe, dørpanel skal være 18 mm MDF med ethvert færdigt DTC & BLUM-hængsel af høj kvalitet for option, der er velkendt for hver kunde.

JS har verdens førende HOMAG træbearbejdningslinje. JS's produktionslinjer og processer er tidens førende udstyr og teknologi. JS bruger E1- eller CRAB-kompatible paneler som råmaterialer. Derudover købte vi også andre nødvendige råvarer fra førende kinesiske mærker, såsom spånplader, MDF og kantbånd.
J&S er en berømt {nøgleord} producent og leverandør i Kina. Vores produkter er holdbare og af høj kvalitet. Hvis jeg afgiver en ordre nu, har du den på lager? selvfølgelig! Om nødvendigt leverer vi også prislister, tilbud og 5 års garanti. Hvis jeg vil engros, hvilken pris vil du give mig? Hvis din engrosmængde er stor, kan vi give fabriksprisen. Tilpasset {nøgleord} fremstillet i Kina kan købes til lav pris eller billig pris. Du er velkommen til at komme til vores fabrik for at købe det nyeste design, nyeste og rabat {nøgleord}. Vores produkter er ikke kun mode i design, men også klassiske og smarte. Desuden understøtter vi bulkemballage. Du kan være sikker på at købe rabatprodukt fra os. Lad os samarbejde med hinanden for at skabe en bedre fremtid og gensidig fordel.