Lad hjemmet følge naturen, lad livet stadig være varmt

- 2021-04-10-

Indre fred kan føle livets store skønhed, skønhed er ikke et symbol, er en sindstilstand, men også en behagelig.

Med log-tonen som base, den tilsvarende gennemtrængning, fin overfladisk. Som en beskeden herre, der følger tidens gang, hvisker blødt og taler blødt om sammenhængen mellem historie og kultur.

Efter det enkle princip om "mindre er mere", er det opmærksom på hensigtsmæssigheden og enkelheden i valg af boligindretning og dekoration. Boligindretningsstil med logfarve fremhæver romanen og unik charme. I farve match, men for at skabe en elegant atmosfære af senior sans.

Træ varm, naturlig, primitiv smag, giver en person afslappet, behagelig og ubegrænset nydelse. Til travl urbanite, tag denne uhæmmede, gratis og komfortable ind i soveværelset, nyd ubekymret og behagelig stille, følg ens tilbøjeligheder til at slappe af vil ikke være en slags ekstravagant håb ikke længere.

Vektoren fuld af flowfølelse bryder begrænsningen af ​​grænsefladen mellem rum og liv. Hvert slag virker simpelt, men designet er i livet. Det skaber ikke kun trøst for livet, men antænder også inspiration og lykke for hver dag i livet.

Husholdning, nogle gange er det en proces, der former livet uophørligt, ikke følger andre, vær venlig kun dig selv, brug logstil til at gøre det enkelte husstandsliv, lad husstanden følge naturen, lad livet som før sødt.

Snatching designinspiration fra det naturlige billede bruger førstnævnte det kølige og elegante morgenlandskab som konstruktionskonceptet for rumsituationen. Under skalaen, der justeres i træfarve og hvid, præsenterer rummet en lys og varm pyntet husstandsbetydende scene.