Gør et godt stykke arbejde med disse hjem design, ophold 5 år er ikke bag The Times, lykke er god!

- 2021-04-10-

Den populære tendens til bygning er dekoreret nogens gæt, gæt, ligesom de foregående to år stadig er populær krystallampe, blev erstattet af simpelt kuppellys til det nu, så når dekorere skal være på fremtidens bølge skal forudsiges, kan Lad ikke dig selv hårdt lille et halvt år, på samme tid brugt hundreder af tusinder af til et godt hus, ikke bor i følger ikke at gå op i et år eller to, er bag The Times.

Ensfarvet tv-væg


Når vi taler om tv-væg, mener de fleste, at det skal gøres for at have et kendetegn, fordi det ofte er familien, der dekorerer "vinduet".

På grund af dette gør så mange mennesker tv meget kompliceret, så det ser anderledes ud, men også føles klassisk.

Men hvis dekorationen eller ved hver tur brugte otte tusind børn i hjemmet til at lave en kompleks tv-væg, er den meget forældet, kan siges at tilhøre at bruge penge.

På nuværende tidspunkt er designen af ​​tv-væggen populær den ensfarvede baggrundsvæg, som ikke er mindre penge, men også kan præsentere en bedre enkel skønhed.

På samme tid som nu auraen i hjemmefjernsynet trækker sig tilbage, kan nogle familier installeres direkte på projektoren, lige nu har de brug for lys farvevæg til at fungere som projektionsdug til brug, væg af ensfarvet tv er det bedste design.

Den hvide væg bruges som gardin, og måden at se filmen på er projektion, hvilket giver en meget behagelig visuel følelse.


Gulvfliser sovesal

De foregående to år også i "Jane europæisk vind, amerikansk, middelhavsvind ...... Hvornår er gulvflisebutikken ofte som at lave en række modelleringsbutikker og derefter føle sig særligt flot.

Hvis nu dekorationen stadig overholder gulvflisedesignet, så det ikke er for sent, kan det ikke følge med i tendensen med dekoration, som er at bruge uretfærdigt penge.

Den nuværende populære gulvfliserebelægning kan siges at være en simpel ændring, men det har medført store ændringer i livet, og dette er fremtiden for mainstream af gulvbelægningen, de næste 5 år er stadig tendensen, vil ikke falder bagud, men vil blive rost.

Spredningen er ikke at lave nogen modellering, direkte butikspasta, så det ikke kun har en meget god atmosfærisk effekt, og prisen er billig, så hjemmet ikke ser rodet ud.

Når gulvfliser butik stikker, så glem ikke at lægge hul, dette er for at forhindre, at keramiske fliser varme udvider koldt krympning. Hvis der ikke er noget specielt krav, skal bredden af ​​flisesømmen være ca. 1,5 mm, og det anbefales at være ca. 1,5-2 mm, så det er praktisk at lave en smuk søm til flisen.

Med en sådan gulvflise til at reservere revner, selvom de gør det, er det meget praktisk i USA, og USA kan også bibeholdes bedre i kløften, ikke let at falde af.


niche

Toilet er normalt i 4-5 firkantede venstre og højre sider, udover Wei Yu, der skal bruge, dybest set ikke har for meget modtager en plads til at være tilgængelig, modtager er toiletproblemer hele tiden så.

Til dette, når du dekorerer før, er det meget populært at være i hjørneindretningsindholdet er slidt, fordi sådan kan løses modtage et problem, meget praktisk stadig på samme tid.

Indtil nu er dette stadig toilet løser en slags god metode, der modtager et problem, men dette kan løse modtager kun et problem, tal ikke om æstetisk følelse, kan ikke udrette praktisk og smuk sexeksistens.

Fordi når dekoration nu, den position, der kan bruge kloakkanal til at lave niche design i toilet, kan sådan løse modtage et problem, der stadig har meget god smuk sex på samme tid.

For at niche for det optager det ikke et rum, vises stadig ikke, når du bruger det dårlige fænomen, der ligner købsindhold for let at støde på kroppen, så praktisk er bedre.

Denne slags holdbare nicheting og bliver derfor toilettet i den "store mand".