Bordplader til daglig vedligeholdelse af køkkenskabe

- 2021-05-21-

·vedligeholdelse:


Uanset materialet er det bange for korrosion ved høj temperatur. Under brug skal man være opmærksom på at undgå direkte kontakt mellem varme gryder og varmt vandflasker med skabe. Det er bedst at placere dem på potten; under drift skal du undgå at ramme bordpladerne og dørpanelerne med skarpe genstande for at undgå ridser. mærke. Du skal skære grøntsager og tilberede mad på et skærebræt. Ud over at undgå knivmærker er det lettere at rengøre og hygiejne; kemiske stoffer har ætsende virkninger på mange bordplader, f.eks. rustfri stålplader kan rustne, hvis de udsættes for salt. Derfor skal vi også være opmærksomme på at undgå at placere sojasovsflasker og andre genstande direkte på bordpladen. kunstige bordskabe bør undgå vandpletter, der opholder sig på bordpladen i lang tid.


·ren:


Kbordplader i kløeer lavet af kunstig sten, brandsikker plade, rustfrit stål, natursten, log og andre materialer. Forskellige materialer har forskellige rengøringsmetoder. Detkøkkenskablavet af kunstig sten og rustfrit stål bør ikke tørres af med hårde skurepuder, stålkugler, kemiske stoffer eller stålbørster. Brug bløde håndklæder, bløde skurepuder med vand eller aftørres med blegemiddel, ellers vil det medføre ridser eller erosion. Skabet lavet af brandsikkert bord kan tørres af med en husholdningsrengøringsmiddel, aftørres med en nylonbørste eller nylonkugle og tørres derefter af med en våd varm klud. Bordplader i natursten skal bruge en blød skurepude i stedet for toluenrengøringsmidler, ellers vil det være svært at fjerne de hvide pletter. Hvis kabinettet er lavet af træstammer, skal støv først fjernes med en støv og derefter tørres af med en tør klud eller vedligeholdelseslotion. Brug ikke våde klude og oliebaserede rengøringsprodukter.


â— † Kunstig sten er et solidt materiale uden porer og har egenskaberne ved at modstå erosion af alle slags pletter. Mad, spiselig olie, sojasovs, eddike, alkohol, jod, citronsyre, læbestift, skokrem, blæk og andre pletter påvirker de fleste pletter. Speciel kunststen udgør ikke en trussel, dens holdbarhed er allerede meget god, nem at vedligeholde uden voks og omkostningsbesparende egenskaber gør den meget brugt i hjem og kommercielle rum.


1. Daglig rengøring og vedligeholdelse er meget enkel


Vandpletter eller en lille mængde pletter kan fjernes med det samme ved at skrubbe med en fugtig klud og tilsætte en lille mængde husholdningsrengøringsmiddel eller sæbevand.


2. Alvorlige pletter eller snit


Det kan fjernes ved at aftørre det med husholdningsrengøringspulver og vegetabilsk klud. Mere sej forurening kan fjernes med fint sandpapir (180-400). Tør af med vegetabilsk klud og vand igen for at bevare overfladeglansen.


3. Stærke pletter, forbrændingsmærker på cigaretstumper eller nogle få skårmærker


Brug sandpapir og vand til at fjerne pletter eller snit og poler med en poleringsmaskine. For mere alvorlige skader bedes du kontakte Polystone-forhandlere, som har færdighederne og udstyret til at reparere arene.


â— † Behandlingsmetode for pletter på bordpladen:


1. Pletter med rødt blæk: Vask først nye pletter med koldt vand, blød derefter i varm sæbeopløsning et stykke tid, og skyl derefter med vand; gamle pletter kan vaskes med vaskemiddel først og derefter gnides med en 10% alkoholopløsning for at fjerne.


2. Blækpletter: bland grundigt med riskorn og vaskemiddel, påfør den farvede del, gnid den og skyl den med vand; Du kan også bruge en opløsning af en del alkohol og to dele sæbe til at gnide gentagne gange, hvilket også har gode resultater.


3. Oliepletter med kuglepen: Den generelle praksis er at lægge et håndklæde under pletten, bruge en lille børste til hår, fugte den med alkohol og skrubbe pletten forsigtigt. Når pletten er opløst og spredt, blød i koldt vand, gnid sæbe og skrub forsigtigt, gentag dette to eller tre gange. Du kan stort set fjerne kuglepenolien. Hvis der er en lille mængde rester efter vask, kan de fjernes ved at gennembløde eller koge i varmt sæbevand.


4. Meldugpletter: Tør af med 2% sæbealkoholopløsning, tør derefter af med 3% -5% natriumhypochlorit eller hydrogenperoxid og vask til sidst.