Indbygget walk in closet maker: hvordan man laver et indbygget walk in closet

- 2021-05-26-

Det indbyggede walk in closet er meget nyttigt for os. Den indbyggede walk in closet har mange fordele i forhold til den traditionelle. Det sparer plads og er meget smukt. Så mange mennesker har bygget indbyggede walk in closet i deres eget hjem, men mange mennesker laver indbyggede walk in closet. Da jeg stødte på mange problemer, vidste jeg ikke engang, hvordan jeg skulle løse nogle problemer. Lad mig introducere, hvordan man laver et indbygget walk in closet.


Indbygget walk in closet skydedør


Soveværelset indbygget walk in closet er faktisk et skab indlejret i væggen, som kan bruges som garderobe til opbevaring af tøj, eller et skab, der kan sættes i køkkenet.


Den største fordel ved det indbyggede walk in closet er, at det sparer plads. Designet indlejret i væggen sparer i høj grad plads og forbedrer rummets anvendelighed; og udseendet føles kabinettet meget lille og tyndt, uden at det føles tungt og smukt. indbyggede walk -in -closet døre er for det meste skydedøre, hvilket sparer plads til åbning af døren, hvilket er særligt velegnet til mindre soveværelser. Så soveværelse indbygget walk in closet blev populært.


Gør ind i overskabet


Brugen af ​​skydedøre i soveværelset indbygget walk in closet gør ikke kun vores betjening meget enkel, let at betjene, energibesparende og miljøbeskyttet. Nogle soveværelser indbygget walk in closet er også udstyret med elastisk strækudstyr, som kan opgraderes vilkårligt, præcist og praktisk, hvilket afspejler de originale designideer. Derfor vil de i den vægmonterede garderobe, hvor der er skuffer, skillevægge og tøj, arrangere alt, selv håndklæder, sokker og slips. Nogle overskabe er også udstyret med buksestativer på hjul, der pænt kan hænge et dusin par bukser, holde ventilationen, ikke rynker, klare ved et blik og let tilgængelig.


Soveværelse indbygget walk in closet skydedør


For et værelse med en forsænket væg i strukturen (eller et rum, hvor hele væggen bruges som et indbygget walk in closet), skal der installeres en kombineret skillevæg i den forsænkede væg, og derefter et sæt indbygget walk in closet døre kan installeres for at blive et smukt og holdbart vægskab. Væggen i skabet kan males direkte med vægmaling eller klistres med tapet.


Størrelsen på skinneboksen på skydedøren til soveværelsets vægskab skal være 12 cm høj og 9 cm bred. Ligesom en gardinkasse er der installeret et spor i skinneboksen, og skydedøren kan ophænges på sporet.


Skydedørs bredde


Guldstørrelsen på en normal dør er omkring 80 cm x 200 cm. Under denne struktur er døren relativt stabil. Hvis der er en højde over 200 cm eller endnu højere, er det bedst at indsnævre dørens bredde eller lave flere skydedøre under den forudsætning, at området forbliver det samme, for at bevare dørens stabilitet og sikkerhed.


Faktisk støder mange mennesker altid på et problem, når de køber eller tilpasser garderober på markedet. Størrelsen på den garderobe, de køber, er ikke den samme som størrelsen på rummet. Når du designer et soveværelse indbygget walk in closet, kan soveværelset indbygget walk in closet være udstyret med en indbygget walk in closet dør i henhold til rummets stil. Hvis du ikke ved noget, kan du tage et kig på kendskabet til indbygget walk in closet -fremstilling ovenfor.