Thermofoil køkkendør

Vi er ODM & OEM fabrik for termofolie køkkendør, kabinet skal være 15 års garanti; 5 års garanti for køkkendør. PVC / termofolie er et meget fleksibelt produkt, kan gøre en række profilkøkkendøre, fyldstof, sokkel, gesims og så på.

Thermofoil køkkendør er en af ​​de populære døre i verden, det er økonomisk pris. Thermofoil dørbundmateriale er tæthedsplade, overfladen er lavet af vakuumblister eller engangs sømløs PVC-film kompressionsstøbningsproces. Termofolie dørpanelet har mange muligheder i farve, realistisk trækorn, ren farve, ingen revner, ingen deformation, ridsefasthed, varmebestandighed, pletmodstand og falmebestandighed. Det er det mest modne kabinetmateriale og den enkle daglige vedligeholdelse.

At lavetermofoliekøkkendør, Vi har et komplet eftersalgsservice system. Inkluder teknisk support, produktinstallationsvejledning, support til tilbehør, måling på stedet

J&S er en berømt {nøgleord} producent og leverandør i Kina. Vores produkter er holdbare og af høj kvalitet. Hvis jeg afgiver en ordre nu, har du den på lager? selvfølgelig! Om nødvendigt leverer vi også prislister, tilbud og 5 års garanti. Hvis jeg vil engros, hvilken pris vil du give mig? Hvis din engrosmængde er stor, kan vi give fabriksprisen. Tilpasset {nøgleord} fremstillet i Kina kan købes til lav pris eller billig pris. Du er velkommen til at komme til vores fabrik for at købe det nyeste design, nyeste og rabat {nøgleord}. Vores produkter er ikke kun mode i design, men også klassiske og smarte. Desuden understøtter vi bulkemballage. Du kan være sikker på at købe rabatprodukt fra os. Lad os samarbejde med hinanden for at skabe en bedre fremtid og gensidig fordel.